Merhaba arkadaşlar , Bu makalede ücretsiz zahmetsiz bir biçimde sizlere Google +1 kasımını göstereceğim. Bir çok sitede Google +1 var ama 15-20 kere falan +1 almış. Herkes bazı Webmaster forumlarda 100 tane +1 bilmem 1 tl paypal falan yazmış. Bunu sadece 1 saatinizi ayırarak bile yapabilirsiniz. ( Ücretsiz Şekilde ) Yani bu tür şeyleri en güncel konuma yorum atarak b




Merhaba  arkadaşlar ,
Bu makalede ücretsiz  zahmetsiz bir biçimde sizlere Google +1 kasımını göstereceğim.

Bir çok sitede Google +1 var ama 15-20 kere falan +1 almış. Herkes bazı Webmaster forumlarda 100 tane +1 bilmem 1 tl paypal falan yazmış. Bunu sadece 1 saatinizi ayırarak bile yapabilirsiniz. ( Ücretsiz Şekilde )

Yani bu tür şeyleri en güncel konuma yorum atarak bile isteyebilirsiniz.


Şimdi geçelim konumuza ?

Bu sistem karşılıklı bir sistem. Sen sayfa beğeniyorsun ya da Sende Google +1'liyorsun (Sade Bunlar Değil Diğer Seçeneklerde Var)  ve kredi kazanıyorsun ve kendi sayfanı ekliyorsun sende kazanıyorsun. Bizim konumuz burada +1. Sitemizi +1 yerine ekledikten sonra en az 5 CPC ( Puan) verin ve bırakın 20 saniye sonra gelen +1leri izleyin. Tabi bu krediniz bitince +1lemede bitecek , yeniden , yeniden kasma yapabilirsiniz.


Kredi satın alabilirsiniz siteden ( Kazık ) fazla abartmayında. Günde 100 +1 yeterlidir.

Google +1'in seoda etkiside vardır. Seo etkisi hakkında araştırma yapabilirsiniz.

Aşağıdaki bannere tıklayarak ( Ya da Linke)  siteye gidebilir , üye olup +1 kasmaya başlayabilirsiniz. ( Refimden Üye Olun Anında 100 kredi gelir  !)





FREE Social Promotion

Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: