Merhaba arkadaşlar , Bugün sizlere Facebook sayfa kasımı kısa ve öz bir biçimde anlatacağım. İlk olarak siteye üye olacağız ( Konun En Altında ) üye olduktan sonra karşılıklı biz onların sayfasını beğeneceğiz. Örnek 9 puan veren 10 sayfa beğen


Merhaba arkadaşlar ,

Bugün sizlere Facebook sayfa kasımı kısa ve öz bir biçimde anlatacağım. İlk olarak siteye üye olacağız ( Konun En Altında ) üye olduktan sonra karşılıklı biz onların sayfasını beğeneceğiz. Örnek 9 puan veren 10 sayfa beğendiyseniz oldu burada 90 kredimiz oldu bizde 9 krediden kendi sayfamızı ekledik ( Anlamı Sayfamı Beğenin 9 kredi alın) beğenince 9 krediniz gidiyor. Yani o kadar krediyle 9 kişi beğenmiş oldu.

Daha çok kredi kasarak dahada artırabilirsiniz.

Denemek amaçlı 4 klık sayfayı rahat kastım arkadaşlar.



Aşağıdaki bannere tıklayarak ( Ya da Linke)  siteye gidebilir , üye olup +1 kasmaya başlayabilirsiniz. ( Refimden Üye Olun Anında 100 kredi gelir  !)





FREE Social Promotio
n


Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: