Merhaba arkadaşlar , Bu makalede sizlere Facebook abone kasma hilesini göstereceğim. Aslında hile sayılmaz karşılıklı bir şey :) Her kez bu çabada , bizde bir destek verelim dedik. Siz başka birilerine abone oluyorsunuz ( Fake Kullanın ) onlarda size üye oluyor. Örnek : 9 kredi veren 10 kişiye abone olduk ve 90 kredimiz oldu. Bizde kendii hesabımızı 9 krediden çıkartırsak 10 adet abonemiz oluyor. Bunlar tamamen sizler gibi organik kişilerdir. ( Fakeleri Saymassak :)


Merhaba arkadaşlar ,

Bu makalede sizlere Facebook abone kasma hilesini göstereceğim. Aslında hile sayılmaz karşılıklı bir şey :)
Her kez bu çabada , bizde bir destek verelim dedik.

Siz başka birilerine abone oluyorsunuz ( Fake Kullanın ) onlarda size üye oluyor.

Örnek : 9 kredi veren 10 kişiye abone olduk ve 90 kredimiz oldu. Bizde kendii hesabımızı 9 krediden çıkartırsak 10 adet abonemiz oluyor.  Bunlar tamamen sizler gibi organik kişilerdir. ( Fakeleri Saymassak :)
)

Daha fazla kredi kasarsanız dahada çok aboneniz olabilir. Üye olduktan sonra anlarsanız çok basit bir sistemdir.


Aşağıdaki bannere tıklayarak ( Ya da Linke)  siteye gidebilir , üye olup +1 kasmaya başlayabilirsiniz. ( Refimden Üye Olun Anında 100 kredi gelir  !)





FREE Social Promotio
n


Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: