Selfi çeken kişilerde Ruh sağlığı belirtisi mi oluyor? Selfie çekmek neden zararlı? Son bir kaç gündür oldukça çok konuşulup tartışılan bir konudur bu ruhsal hastalık muhabbeti.
Selfie
 Selfie Çekenler Ruhsal Hastamı Oluyor?

 Son bir kaç gündür oldukça çok konuşulup tartışılan bir konudur bu ruhsal hastalık muhabbeti. Kimisi "hadi len ordan. ben kendimde olan düzgün bir insanım." kimisi ise "hadi ya ciddimisin. ne yapmaz lazım o zaman" felan gibi kuruntulara kapılıp günden güne daha çok tartışmaya yol açmıştır.

 Bu bilgi ise nerden yayıldıysa, hangi kaynaktan bulunduysa artık; Amerika Bilim Adamları tarafından teşhis konuşmuş bir durummuş.
- Hmmmm!!
+ Şimdi bi düşünmek lazım burada.
- Niye?
+ E Amerika'lı bilim adamları demiş daa. Adamlar demişse doğrudur kesin!

gibi düşünceye sahip olan insanları bile tanıdım ben. Ama bunu "Erzincan Üniversitesi" tarafından belirlenmiş bir durum desem afedersiniz kimse beni "si**ne" bile takmaz yani. Yalansa yalan deyin?

 Her neyse bu Amerikalı abilerimize inananlara iyi bir haberim var. Böyle bir durum söz konusu değil. Yani Amerikalı Bilim Adamları böyle bir teşhis ne koymuşlar nede herhangi bir yerde kendileri duyurmuşlar. Tamamen yalan üzerine, milleti amacı bilinmeyen bir şekilde kandırıp bulanıma sokan bir haberdir yani bu.

Hadi gene iyisiniz.
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: