Eğer kaşlarınız birbirinden ayrık şekilde ise hayatı rahat yaşamayı seviyorsunuz demektir. Hayal gücünüz geniş. Özgürlüğünüze aşır düşkünsünüz. Bu nedenle bağlanma sorunları yaşıyorsunuz. Sizin özgürlüğünüzü engelleyecek her şeyden uzaklaşma gibi bir eğiliminiz var.
Birbirinden Uzak Kaşlar:

     Eğer kaşlarınız birbirinden ayrık şekilde ise hayatı rahat yaşamayı seviyorsunuz demektir. Hayal gücünüz geniş. Özgürlüğünüze aşır düşkünsünüz. Bu nedenle bağlanma sorunları yaşıyorsunuz. Sizin özgürlüğünüzü engelleyecek her şeyden uzaklaşma gibi bir eğiliminiz var.



Birbirine Yakın Kaşlar:

  Eğer kaşlarınız birbirine yakınsa güçlü bir konsantrasyonunuz var demektir. Duygusal açıdan çok heyecanlı bir yapınız var. Kıskançlık en önemli özelliğiniz.


Uzun Kaşlar:


  Eğer kaşlar uzun ise hayatı derinlemesine yaşıyorsunuz demektir. Neyi ne zaman yapacağınızı biliyorsunuz. Hiçbir işiniz üstünkörü değil. Her şeyi dolu dolu ve hakkıyla yapmak yaşam felsefeniz. Monotonluk sizi sıkıyor. Sabırla işinizi başarıyorsunuz.



Kısa Kaşlar:

  Eğer kaşlarınız kısa ise canlı ve hareketli kişiliğe sahipsiniz demektir. Cesaret ve fırsatları değerlendirme yaşam felsefenizdir. Olaylara takılıp kalmaz anın tadını çıkarırsınız. Her ortama ve zamana ayak uydurabilecek bir yapınız var.



Yay Şeklindeki Kaşlar:

   Yay şeklinde kaşa sahip insanlar kendilerini kolay kolay ifade edemeyen bir yapıya sahipler. Özellikle duygusal anlamda bu durum daha bariz şekilde ortaya çıkıyor. Karşınızdakiler sizi anlamakta zorlanıyor. Özgür ve kontrol altına girmeyen bir yapıya sahipsiniz.



Yukarı Doğru Kalkık Kaş Yapısı:

   Eğer kaşlarınız yukarı doğru kalkık bir pozisyonda ise bu sizin eğlenceli ve neşeli bir kişiliğe sahip olduğunuzu göstermekte. Hayatta yapabileceğiniz her şeyi yapmak istiyorsunuz. "Bu hayatta isteyip de yapamadığım hiçbir şey kalmasın" diyen bir yapınız var.



Aşağıya Doğru Bakan Kaş Yapısı:

  Kaşlarınız yukarı veya yana doğru değil de gözünüze doru çıkıyor yani aşağıya bakıyor ise öz güven eksikliğiniz var. Kolay kolay mutlu olamıyorsunuz. Yapmak istediklerinizi yapamadığınız zaman daha kötü hissediyor ve kendinizi eziyorsunuz.



Yuvarlak Şekilli Kaşlar:

  Kaş yapınız yay şekilden biraz farklı ve yuvarlatılmış gibi ise duygusal bir kişiliğe sahipsiniz demektir. Yaşadıklarınız olumlu veya olumsuz sonuçlansın siz durumdan daha güçlü bir şekilde çıkıyor ve daha güçlü bir yapıya kavuşuyorsunuz. Bu size güçlü bir kişilik kazandırıyor.








Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: