Tofaş ve devlet işbirliği ile 2013 Ekim ayından itibaren üretilecek olan yeniden makyajlanıcak kuş serisi,daha iyi tasarım,daha iyi motorlar,daha sağlam yeni kasa, güçlü donanımları, kaliteli işçilik, üstün güvenlik ve %100 yerli otomobiller geliyor... Şuanda (nisan 2012) kuş serisini makyajlama ve tasarım calısmaları sürüyor.
Tofaş
GÖZÜMÜZ AYDIN TOFAŞ'CI ARKADAŞLARIM... 

 Tofaş ve devlet işbirliği ile 2013 Ekim ayından itibaren üretilecek olan yeniden makyajlanıcak kuş serisi,daha iyi tasarım,daha iyi motorlar,daha sağlam yeni kasa, güçlü donanımları, kaliteli işçilik, üstün güvenlik ve %100 yerli otomobiller geliyor...
 Şuanda (nisan 2012) kuş serisini makyajlama ve tasarım calısmaları sürüyor.

NEDEN YİNE KUŞ SERİSİ ? 

 Kuş serisi Türk halkı tarafından çok sevilen otomobiller. Ayrıca Türkiye'de üretilen ilk binek araç serisi olduğu için bu seri yine devam edicek. Eski kuş serisi modellerine pek benzemeyecek olan yeni kuş serisi otomobillerin en büyük özelliği ise yüzde yüz yerli olması. Bilindiği gibi eski kuş serisi FIAT lisansı altında üretiliyordu. ancak 2013 de bu durum ortadan kalkacak ve "TOFAŞ" kendi lisansıyla yüzde yüz yerli otomobili üretmeye baslayacak.

DONANIMLAR VE YENİ TASARIM 

 Yeni kuş serisindeki tüm araçlarda güçlü donanımlar göze çarpacak. Bunun yanı sıra üstün güvenlik ile yolcular daha güvende olacak. Yeni tasarım hakkında pek bilgi verilmiyor. Zira daha bir taslak bile hazırlanmış değil. Ancak çalısmalar sürdürülüyor.
Devlet desteği ile yürütülücek projenin çalışmaları sürüyor.

Tofaş'çılar Sevindiler Gibi.! :))

 Bu haber her halde tofaş hastalarını çok sevindirdi gibi. Evet benide gerçekten sevindirdi. Normalde tofaş çok eski bir araba olmasına rağmen bir zevktir. Kimisi oğlu olarak görüyor, kimisi kızı :))
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

1 comments: