Son günlerde youtube’un artık türkçe olduğu haberleriyle karşılaşmışsınızdır.Bu yazımda sizlere youtube.com.tr açılmasıyla yeni gelen bir özellikten bahsedeceğim. 2-3 ay önce Youtube’dan Nasıl Para Kazanılır? konusu açmıştım. İçerik sağlayacıların youtube reklamlarından kazanabilmesi için youtube.com.tr adresinin açılması gerekiyordu.Lokasyonunuzu değiştirdiğinizde youtube partnerlik bölümü aktif oluyor ve kazanmaya başlıyordunuz.Adsense bu konuda filtreleme yapmamış yinede kazanıyorduk.. Artık bu sorulara gerek kalmadı çünkü adsense resmi blogspot sitesinden açıklama yaptı,işte o açıklama:
Son günlerde youtube’un artık türkçe olduğu haberleriyle karşılaşmışsınızdır.Bu yazımda sizlere youtube.com.tr açılmasıyla yeni gelen bir özellikten bahsedeceğim.
2-3 ay önce Youtube’dan Nasıl Para Kazanılır? konusu açmıştım. İçerik sağlayacıların youtube reklamlarından kazanabilmesi için youtube.com.tr adresinin açılması gerekiyordu.Lokasyonunuzu değiştirdiğinizde youtube partnerlik bölümü aktif oluyor ve kazanmaya başlıyordunuz.Adsense bu konuda filtreleme yapmamış yinede kazanıyorduk..
Artık bu sorulara gerek kalmadı çünkü adsense resmi blogspot sitesinden açıklama yaptı,işte o açıklama:
İçerik sağlayıcıların YouTube üzerinden kazanç elde edebilmelerini sağlayacak süreçlerin kısa bir süre sonra hayata geçirilmesi için çalışıyoruz. Ama şimdilik sitenin keyfini çıkarın ve yaratıcılığınızı tüm dünya ile paylaşın.
Yakın zamanda youtube üzerinden orijinal içerik yükleyen herkes kazanabilecek.Bu konular patlar arkadaşlar şimdilik kaynak sıkıntısı var.
Takipte kalın bildiklerimi devamlı yazıyorum..
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: