Yüzünüzü başka bedenlere yerleştirerek eğlenceli fotoğraflar oluşturmak ister misiniz? Face Off Max programı ile bu mümkün. Programın içerisinde bulunan hazır şablonlar sayesinde yüzünüzü birçok bedene yerleştirerek komik fotoğraflar oluşturabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ise, sadece yaratıcılık ve adımları takip etmek. Oluşturduğunuz komik fotoğraflarınızı Facebook üzerinden paylaşarak eğlencenizi daha da arttırabilirsiniz. Deneme sürümü olan Face Off Max programını satın alm
Yüzünüzü başka bedenlere yerleştirerek eğlenceli fotoğraflar oluşturmak ister misiniz? Face Off Max programı ile bu mümkün. Programın içerisinde bulunan hazır şablonlar sayesinde yüzünüzü birçok bedene yerleştirerek komik fotoğraflar oluşturabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ise, sadece yaratıcılık ve adımları takip etmek. Oluşturduğunuz komik fotoğraflarınızı Facebook üzerinden paylaşarak eğlencenizi daha da arttırabilirsiniz. Deneme sürümü olan Face Off Max programını satın almak isterseniz ise, bugüne özel %50 indirimle 24.95$’a satın alabilirsiniz. Deneme sürümünü aşağıdan indirebilirsiniz.

Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: