İnternet devi Facebook yeni bir proje aşamasında. Halka açıldıktan sonra kayıplar yaşayan Facebook, site üzerinden sanal hediyeler, film ve müzik satışının yanında gerçek bir hediye mağazası oluşturma düşüncesinde. Öncelikle New York’ta denenmeye başlayan projede insanlar arkadaşlarına parasını ödeyerek kıyafet, güneş gözlüğü, oyuncak vb. h
İnternet devi Facebook yeni bir proje aşamasında. Halka açıldıktan sonra kayıplar yaşayan Facebook, site üzerinden sanal hediyeler, film ve müzik satışının yanında gerçek bir hediye mağazası oluşturma düşüncesinde. Öncelikle New York’ta denenmeye başlayan projede insanlar arkadaşlarına parasını ödeyerek kıyafet, güneş gözlüğü, oyuncak vb. hediyeler gönderebilecek. Facebook ise bu hediyelere özel bir kodu karşı tarafa yollayacak ve kullanıcılar bu kod ile gerekli mağazalarda hediyelerini ücretsiz olarak alabilecekler.
Henüz aktif olmayan mağazaya buradan ulaşabilirsiniz.

Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: