Merhaba arkadaşlar, Çoğumuz ücretli host kullanıyoruz ama ginede bu onlardan hızlı. Mesela ücretli hostda 0.32 saniyede yükleniyor ama bunda 0.23 :) Arkadaşlar js dosyaları için siteden daha hızlı yüklenmesi her zaman iyidir. Sİte yüklenir yarım saat java kodu beklenir , siteyi yavaşlatır. Ben
  Merhaba arkadaşlar,

 Çoğumuz ücretli host kullanıyoruz ama ginede bu onlardan hızlı. Mesela ücretli hostda 0.32 saniyede yükleniyor ama bunda 0.23 :) Arkadaşlar js dosyaları için siteden daha hızlı yüklenmesi her zaman iyidir. Sİte yüklenir yarım saat java kodu beklenir , siteyi yavaşlatır. Ben artık js dosyalarımı burada barındırıyorum. Ftp vermekte. Ns falan vermez. Subdomain çok ama çok hızlıdır. Ruscadır belki zorlanabilirsiniz ancak Video çekmemi isterseniz video çekebilirim. Yorum atmanız yeterli :)

Bazen yüklenmesi  2-3 saniyeyi bulabiliyor ama 300-400 ziyaretiçde bir yapıyor. Sade js değil her türlü dosya olabilir.

 Buyurun site : free.bg

Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: