Merhabalar arkadaşlar; Bugün size yarın yapacağım ufak ama eğlenceli bir yarışmadan bahsedeceğim. Yarışma Webmaster'lar için gerçekten çok önemli bir konudur. Web tasarım işine yıllarını vermiş Dünya'ca ünlü olan TemplateMonster web sitesinden sizlere bedava premium web tasarım sunacağım.
TemplateMonster


 Merhabalar arkadaşlar;
Bugün size yarın yapacağım ufak ama eğlenceli bir yarışmadan bahsedeceğim. Yarışma Webmaster'lar için gerçekten çok önemli bir konudur. Web tasarım işine yıllarını vermiş Dünya'ca ünlü olan TemplateMonster web sitesinden sizlere bedava premium web tasarım sunacağım.

 Premium tasarım ayrı ayrı olmak üzere 3 arkadaşımıza dağıtılacaktır. O şanslı 3 arkadaşımıza TemplateMonster'dan vereceğimiz promosyon kodu ile de istediği sayfadan, istediği yerden istediği tasarımı alabilecektir. Wordpress, Drupal, Flash tasarım vb. gibi istediği tasarımı alacaktır. Ama tabikide 3 arkadaşımızın her biri sadece 1 tane bedava premium tasarım alacaktır.

 Yarışmanın geniş açıklamasını ve ayrıntılarını yarın akşam paylaşıp başlatacağım. Şimdiden bol şanslar diliyorum o arkadaşlara.:)
 Gerçekten işinize yarayacağını webmaster arkadaşlarımız şimdiden anlamıştır zaten.

Takipte Kalın.
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: