Kadınların topuklu ayakkabı tercih etmesinin bir çok nedeni var. Bunların 5 nedenin, ne olduklarını biliyor musunuz?
Kadınların topuklu ayakkabı tercih etmesinin bir çok nedeni var. Bunların 5 nedenin, ne olduklarını biliyor musunuz?
Bacaklar daha uzun ve daha seksi

Çoğu kadının topuklu giymelerindeki neden bacaklarının daha güzel gözükmesidir. Kısa etek veya elbise giydiğinizde topuklu ayakkabı tercih ettiğinizde bacaklarınız daha uzun ve düzgün gözüküyor.  Özellikle kısa bacaklı kadınlar daha çok tercih ediyor.

Özgüveniniz artsın

Yüksek topuklu ayakkabı giydiğimizde vücudumuzun şekli daha güzel gözüküyor bu yüzden de özgüvenimiz artıyor.  Bu kişiden kişiye değişse de çoğu kadın böyle hissediyor.

Erkekleri etkileyin

Erkeklere göre topuklu ayakkabı giyen kadınlar daha çok dikkat çekiyor ve daha seksi oluyorlar. Bir erkeği etkilemek istiyorsanız en çekici topuklu ayakkabılarınızı giyin ve onunla buluşun. Tabi yürüyüşünüzün düzgün olmasına dikkat edin.

Stil sahibi olun

Düz bir bluz ve kot giymiş olabilirsiniz ancak altına giyeceğiniz topuklu ayakkabılar size şık bir görüntü verir. Çoğu kadın stil sahibi gözükmek için topuklu ayakkabı tercih ediyor.

Profesyonel bir görüntü
İş toplantılarında veya iş yerinde kadınlar topuklu ayakkabı tercih edince kendilerini daha profesyonel hissediyorlar. Güvenlerinin artmasına ve ciddi bir görüntü sergilemelerine yardımcı oluyor.
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: