R10.Net üyelik açma hakkında. R10.Net kısa süreliğine üyelik alımlarını açtı. Freelance olarak iş yapmak isteyen, aktif olarak yardım almak isteyenler

 R10'a Üye Olma

 R10.Net kısa süreliğine üyelik alımlarını açtı. Freelance olarak iş yapmak isteyen, aktif olarak yardım almak isteyenler vs. için büyük fırsat kapısını açan R10.Net'e sadece 4 basit aşama ile kolaylıkla üye olabilirsiniz. R10.Net üyelik açma hakkında.

  Bu konuda R10.Net'in herkes için sunmuş olduğu fırsatı sizlerle de paylaşmak istedik. R10.Net'e pandemi sürecinde herkesin evde kalması ile bu son zamanlarda çok büyük ilgi ve istek artmakta. R10.Net yöneticileri bu durumu bildikleri için R10.Net'e aktivasyon kodu ile üye olma işlemini kısa süreliğine iptal edip, sadece üye olurken kendinizin olduğunu ispat ederek en kısa sürede R10.Net üyeliğiniz kabul edilebilir ve sizde bir R10.Net'li olabilirsiniz.

 Nasıl Yapılır?

 

R10'a Üye Olma
R10'a Üye Olma

 R10.Net'e üye olmanız için aranan 4 şart vardır.

 Öncelikle ilgili konuya bakmak ve olaya daha hakim olmak için buraya tıklayınız.

 Direk R10.Net Ana Sayfası'na gitmek için ise buraya tıklayınız.

  1. Bu şartların ilki tabi ki hem sizin güvenliğiniz, hemde forumda ki diğer arkadaşların güvenliği için söz konusu olan T.C. Kimlik Numarası'dır.
  2. İkincisi günümüzde neredeyse her web siteye kayıt olurken mail aktivasyon linki. Aktif kullandığınız bir mail adresi girmek ve mailinize gönderilecek olan aktivasyon linkine tıklayarak aktif etmeniz.
  3. Üçüncüsünü biraz garipsemiş olabilirsiniz :) Ama dediğim R10.Net güvenliği esas aldığı için bu kişinin gerçekten siz olduğunu kanıtlamanız gerekmektedir. BOT ve Dolandırıcı'lardan arınmak için yapılması gerekli işlemlerden bir tanesi. Bir kağıt bulup en tepesine R10.Net, onun altına "Günün Tarihi", onunda bir altına o çekildiğiniz günün tarihini yazmanız ve kağıt elinizde iken yüzününüzün net görüneceği bir selfie çekmeniz gerekmektedir.
  4. En son olarak ta SMS onayı. Telefon nuamranızın size ait olduğunu doğrulamanız gerekmektedir.
 Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra üyelik adımlarınızda hiçbir sorun yoksa moderatörleri tarafından manuel olarak onaylanacaksınız. Ve olursa da hayırlı olsun diyelim :)

R10.Net - We Love R10.Net

Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: