Bir insan tasarım dediği zaman aklına hemen tasarım görünümü ve tasarım kalitesi gelir. Çünkü kalite ve görünüm tabikide en önemli unsurlardan bir tanesidir. Mikolaj Podlasek diye bir abimizde yukarıda gördüğünüz resimde kartvizit tasarımı yapmıştır.
Mock-Up Kurumsal Kimlik


 Bir insan tasarım dediği zaman aklına hemen tasarım görünümü ve tasarım kalitesi gelir. Çünkü kalite ve görünüm tabikide en önemli unsurlardan bir tanesidir. Mikolaj Podlasek diye bir abimizde yukarıda gördüğünüz resimde kartvizit tasarımı yapmıştır. Kendi web sitesinde binlerce kişi tarafından beğenilip, kullanılan bu tasarımı sizlerle de paylaşmak istiyorum. Tasarımın gerçekten hakkını vermiş. Yeni kurduğunuz bir şirket var ise ister resim olarak istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz veya kartvizit ölçülerini alıp aynısını basabilirsiniz. Kalitenizde oldukça artacağından eminim.

Karviziti indirmek için biraz sinirlenebilirsiniz ama lütfen anlayışlı olun arkadaşlar. Aşağıdaki linke tıklayıp forum sitemize yönlendirileceksiniz. Oradan üye olup tekrar aynı konuya yorum yaparak linki göreceksiniz. Ama merak etmeyin indirme aşamasında turbobit gibi bekleme süresi veya indirme sınırı yoktur. Anında indirip, istediğiniz kadar indirebileceksiniz.

RAR Şifresi: webtegez.blogspot.com


Mock-Up Kurumsal Kimlik



Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

3 comments: