Anonymous buün saat 15.00 sularında RTÜK'ü tekrar hackleyerek cezalandırdı.
Anonymus  Anonymous buün saat 15.00 sularında RTÜK'ü tekrar hackleyerek cezalandırdı.

  Bundan 2-3 gün öncesine kadar RTÜK, HALK TV'ye suçsuz yere 10 Bin TL para cezası kestiği  için Anonymous, RTÜK'ü cezalandırarak RTÜK resmi web sitesini çökertti.

 Fakat dün RTÜK, Halk TV televizyonunda gece yarısı saat 4 sularında sadece 1-2 saniyelik görüntüde sigara gördüğü için 146 bin TL ceza kesti.

 Bu duruma ciddi anlamda çok kızan Anonymous  tekrar RTÜK sitesini hackleyerek, çok sinirlendiklerini ve sabırlarının taştığını Twitter üzerinden binlere duyurdu.
Anonymus

 Anonymous bugün saat 15:17 sularında @AnonsTurkey twitter hesabından "RTÜK, HALK TV'ye 146 bin TL daha ceza kesmiş. Siz akıllanmayacakmısınız? RTÜK.org.tr'yi tekrar kapatıyoruz. Kaos başlıyor." diye tweet atarak Türkiye hükümetine büyük bir mesaj gönderdi.

 Anonymous'un mesajları bununla kalmadı. Devleti çok büyük zarara sokacaklarınıda söyleyerek direnişçilere karşı çıkan hükümettekilere büyük mesajlar yolladı. Attıkları tweet ise "Bundan sonra anladığınız dilden konuşacağız. Yeni hedef sıradan sitelerinizden olmayacak. Ciddi zarar göreceksiniz, THY'deki gibi. Bekleyin!" idi.

 WebteGez yöneticileri olarak doğruyu bilen, anlayan, her zaman doğrunun yanında olup, haksızları maddi ve manevi yönden cezalandıran ve bu görüşlerinden, Türkiye Cumhuriyet'ine ve direnişçilerine sahip ve destek çıktığı için Anonymous ve RedHack grubuna gerçekten ama gerçekten sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm direnişçiler tarafından akıl almaz bir biçimde sevilen bir grupsunuz. Nerede bir direniş olsa muhakkak RedHack veya Anonymous işaretleri, maskeleri, resimleri, bulunmaktadır.

Anonymus
 RTÜK'ün Halk TV'ye ilk 10 Bin TL para cezası kestiği zaman Anonymous ile birlikte tüm direnişçiler HALK TV'ye yardım amaçlı 7 Bin TL kadar para toplamışlar fakat HALK TV gururundan dolayı bu parayı kabul etmemiş. Tüm direnişçiler HALK TV'ye sahip çıkıyor. Anonymous bu konuylada ilgili twitter üzerinden bir takipçisi ile konuştu.

 Bu konuşmalar üzerindede direnişi destekleyen Anonymous eğer daha çok abartılırsa gerçekten büyük işler yapacaklarını ap açık ve net bir şekilde belirtmektedir.



Ayreten şunu belirtmek isteriz ki Anonymous RTÜK'e gerçekten çok güzel bir soru sormuştu twitter üzerinden.
"RTÜK; Dün gece 4 gibi habertürk kanalında Yavuz Bingöl sigara içti, ona  neden ceza kesilmedi? Ha pardon onlar sizin kıçınızı yalıyordu.." gerçekten çok yerinde ve oturaklı bir yazı yazmıştı.
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: