Facebook’ta Arkadaş Paylaşımlarını Tanıtma Özelliği Geliyor


 Facebook, arkadaşlarınız tarafından yapılan paylaşımları ücret karşılığında tanıtmanıza izin verecek.
Paylaşımlarının daha fazla kişi tarafından gözükmesini isteyen kullanıcılar, ücret karşılığında tanıtımını yapabiliyor. Hatırlarsanız, paylaşımların alt kısmında bir “Tanıtımını Yap” ibaresi bulunuyor. Facebook, bu “Tanıtımını Yap” özelliğinin kapsamını genişletiyor.

 Bundan böyle sadece kendi paylaşımlarınızın değil, arkadaşlarınız tarafından paylaşılan gönderilerin de küçük ücret karşılığında tanıtımını yapabileceksiniz.

 Bu gelişmenin ilginç olan tarafı, kullanıcıların paylaşımının tanıtımını yapacağı arkadaşından herhangi bir izin ya da onay almaya gerek kalmadan böyle birşey yapabilecek olmaları.
Facebook’ta Arkadaş Paylaşımlarını Tanıtma Özelliği Geliyor
 Yani fotoğraf ya da paylaşımların sahibinden herhangi bir izin almadan, ücret ödeyerek arkadaşınızın paylaşımının daha fazla kişi tarafından gözükmesini sağlayabileceksiniz.

 Fakat şöyle birşey var: Arkadaşınızın paylaşımının tanıtımını yaptığınızda, o paylaşımda alt kısımda “tanıtımı yapıldı” ibaresi olacak ve yanında sizin kullanıcı adınız yazacak (tanıtımını yaptığınız için).

 Bu yeni özellik ve gelişme ile ilgili henüz çok fazla net bilgi belli değilken, yeni özellikten 5 binden az arkadaş veya takipçisi olanların faydalanabileceği söyleniyor.

 Konuyla ilgili içerik sahipleri için herhangi bir gizlilik ayarı gelecek mi, henüz bilinmiyor.




Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: