Portable yani kurulumsuz setup , crack , serial derdine son tıkla açılsın tıkla kapansın işini hallet sil gitsin:) Açıklarsan kısacası bu ben kullanmaktayım ve sorun hata almadım sizede tavsiye ederim. Programın faydalarına gelirsek;

Dosya Boyutu: 51 MB

Program Dili: İngilizce

RAR Şifresi: webtegez.blogspot.com

Crack: Mevcut

Sürüm: Tam Sürüm

Serial: Mevcut

Dosya Türü: .exe (Setup)



 Portable yani kurulumsuz setup , crack , serial derdine son tıkla açılsın tıkla kapansın işini hallet sil gitsin:) Açıklarsan kısacası bu ben kullanmaktayım ve sorun hata almadım sizede tavsiye ederim. Programın faydalarına gelirsek;

 Adobe® Flash® Professional CS5 yazılımı etkileşim geliştirme ve kişisel bilgisayar, mobil aygıt ve her boyut ve çözünürlükteki ekranlarda tutarlı bir şekilde sunulabilecek sürükleyici deneyimler yaratmak için sektörün önde gelen ortamıdır.

Etkileşimli deneyimler oluşturun
 Yaratıcı yönünüzü ve ayrıntıya verdiğiniz önemi dışa vurun ve sıradışı tipografi, esnek mizanpajlar ve fazlasıyla akıcı animasyonlar ile piksel seviyesinde bile kusursuz, etkileşimli içerikler tasarlayın.

Web uygulamarı oluşturun
 Akıllı ActionScript® kodlama araçları sunan entegre bir geliştirme ortamı ile platformlar arası uyumlu web uygulamaları ve içeriği geliştirin.

Videoları gömün
 Kapsamlı, gerçek benzeri hareketler ve animasyonlar içeren zengin video içerikleri ve etkileşimler üreterek hedef kitlenizi etkileyin.

 Flash 8 ile harika butonlar, menüler, reklam veya tanıtım için bannerlar, logolar, oyunlar, animasyonlar, uygulamalar veya cep telefonlarınız için uygulamalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda web sitede yapabilir kurumsal veya kişisel olarak kullanabilirsiniz. Son yılların rehabet gören programlarından biri. Bugün nerde bir kursa gidin min. 300 liradan başlayan fiyatlarla Flash dersleri alırsınız. Piyasada Flash ile ilgili görsel eğitim setleri mevcut. Ancak ne para vermenin ne  anlamı var  ne de indirirken telef olmanın. Hele Rapid, Hotfile gibi dosya yükleme sitelerinde premium hesabınız yok ise tam bir işkence.
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: