Devler Ligi'nde Portekiz deplasmanında 12 derece sıcaklıkta tarih yazan Galatasaray, hava değişimine uğrayacak! Aslan bu akşam 4 Eylül'de 0 derecede Sivasspor'un konuğu olacak..
Sivasspor'un Konuğu Galatasaray

Devler Ligi'nde Portekiz deplasmanında 12 derece sıcaklıkta tarih yazan Galatasaray, hava değişimine uğrayacak! Aslan bu akşam 4 Eylül'de 0 derecede Sivasspor'un konuğu olacak..


Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura yükselen Galatasaray, lige zorlu Sivas deplasmanında dönüyor. Şampiyonlar Ligi'nde Braga'yı deplasmanda 2-1 devirerek adını bir üst tura yazdıran Galatasaray, gözünü şimdi deplasmanda bu akşam oynayacağı Sivasspor'a çevirdi. Sarı-Kırmızılılar'ı zorlu bir rakiple birlikte sert hava koşulları da bekliyor. Portekiz'de 12 derece sıcaklıkta sahaya çıkan Aslan, bu kez soğuk havayı derinden hissedecek. Çünkü kış ayına yavaş yavaş girdiğimiz şu günlerde maç saati Sivas'ta havanın kar yağışlı ve 0 derece olması bekleniyor. Fatih Terim'in öğrencilerinin, Türkiye Kupası ve Fenerbahçe derbisi öncesi nasıl bir sonuçla sahadan ayrılacağı merak konusu.

12 Puan Kaptırdı

Saat 19.00'de başlayacak ve Lig TV'den yayınlanacak mücadeleyi İlker Meral yöneteceği karşılaşma öncesi Aslan, Sivasspor'a karşı iç sahadaki 7 lig maçını da kazandı. Ancak 4 Eylül Stadı'nda 12 puan kaybetti. 7 mücadelede 2 galibiyet alan Sarı-Kırmızılılar, İstanbul'a 3 kez beraberlik, 2 kez de yenilgiyle dönmüştü.

SİVASSPOR - GALATASARAY

STAT: 4 Eylül

SAAT: 19.00

HAKEM: İlker Meral

YAYIN: Lig TV

SİVASSPOR: Borjan, Uğur, Rajnoch, Navratil, Ziya, Grosicki, Kadir, Adem, Aatif, Erman, Eneramo

TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

GALATASARAY: Ufuk, Eboue, Semih, Dany, Riera, Aydın, Selçuk, Yekta, Amrabat, Burak, Umut

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: