Merhaba webtegez ziyaretçileri.! Bu akşam saat 00:00 saatinden itibaren artık 1 yılı daha geride bırakmış olacağız. Aslında insan büyüdükçe zamanın nasıl geçtiğini gerçekten anlamıyor. Bu 2012 yılı bana gerçekten çok çabuk geçti gibi geldi.
Mutlu Yıllar Türkiye.!
 Merhaba webtegez ziyaretçileri.!

 Bu akşam saat 00:00 saatinden itibaren artık 1 yılı daha geride bırakmış olacağız. Aslında insan büyüdükçe zamanın nasıl geçtiğini gerçekten anlamıyor. Bu 2012 yılı bana gerçekten çok çabuk geçti gibi geldi.

 Bu eğlence akşamını evde ailesi ile geçirecek olan arkadaşlar için gülüp eğlenecek çok şey var. Bu akşam TV programlarında gerçekten eğlenci ve komik diziler, en güzel yarışmalar, hoş sohbetler bulunmakta. Dışarıda geçirecekler için ise eğlenceye sınır yok diyebilirim.

 Neyse fazla uzatmadan, hepinizin bu yılını kutlamak için bu konuyu açtık.

Hepinize Şimdiden Mutlu Yıllar.!
Bu yeni yılınız çok iyi geçer, bol şansınız olur..

WebteGez
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: