Facebook.com yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre artık birisi sizi etiketlemesi, arkadaşlık isteği göndermesi gibi durumlarda bildirleri göremeyebiliyoruz veya farklı bir sekmede başka bir siteye bakarken bir bildirim geldiğinde farkedem
Facebook.com yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre artık birisi sizi etiketlemesi, arkadaşlık isteği göndermesi gibi durumlarda bildirleri göremeyebiliyoruz veya farklı bir sekmede başka bir siteye bakarken bir bildirim geldiğinde farkedemiyoruz işte bunun için artık facebook’a sesli bildirim geliyor. Bu Bildirim Sayesinde başka bir sitede gezinirken facebook’ta bir bildirim geldiğinde bildirim sesli bir biçimde gelecek ve siz farkedebileceksiniz. Şu anda deneme aşamasında olan bu özellikten kısaca bir video yayınlanmış işte o video:


Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: