Hepimizin bildiği gibi Turkcell VINN ile yasaklı sitelere giremiyoruz. Aslında giriyoruz fakat nasıl ayar yapmamız gerektiğini tam olarak bilmediğimizden dolayı çeşitli sorunlar ile karşılaşıyoruz. Bu sorunlar yüzünden siz değerli ziyaretçilerimize resimli bir şekilde Turkcell vınn dns değiştirme ayarlarının nasıl yapıldığını anlatmaya çalışacağız. Öncelikle Belgelerim klasöründen VINN klasörüne girin. Daha sonra orada rasphone.pbk isimli bir dosya var onu çift tıklayıp çalıştırın...

Turkcell vınn dns değiştirme ayarları, resimli anlatım (kesin çözüm)
turkcell vınn
Hepimizin bildiği gibi Turkcell VINN ile yasaklı sitelere giremiyoruz. Aslında giriyoruz fakat nasıl ayar yapmamız gerektiğini tam olarak bilmediğimizden dolayı çeşitli sorunlar ile karşılaşıyoruz. Bu sorunlar yüzünden siz değerli ziyaretçilerimize resimli bir şekilde Turkcell vınn dns değiştirme ayarlarının nasıl yapıldığını anlatmaya çalışacağız.
Öncelikle Belgelerim klasöründen VINN klasörüne girin.
Daha sonra orada rasphone.pbk isimli bir dosya var onu çift tıklayıp çalıştırın.
Daha Daha sonra :) kullandığınız bağlantıyı seçin ve özellikler butonuna tıklayın.
Açılan pencerede bağlantılar sekmesine gelin ve TCP/IPv4′ü seçip özellikler butonuna tıklayın.
Orada DNS ayarlarımı manual yapılandır seçeneğini seçin ve girmek istediğiniz DNS ip lerini girip kaydedip çıkın. Sonra Turkcell VINN programını kapatıp tekrar açın bağlanın ayarlarınız aktif olması gerekir.
İlgili ekran görüntüleri yani resimler aşağıda yer almaktadır.
Takıldığınız yerde lütfen çekinmeden yorum bölümümüzden bize sorun cevaplayalım.
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: