Herkesin bildiği gibi Apple dünyanın en değerli teknoloji şirketi. Peki ya ilk 10'da hangi teknoloji şirketleri yer alıyor? Dünyanın en değerli 10 teknoloji şirketini belirlemek için Google Finans'ı referans aldık ve piyasa değeri en yüksek 10 teknoloji şirketini dinamik grafikle aşağıda sizlere sunuyoruz.

Herkesin bildiği gibi Apple dünyanın en değerli teknoloji şirketi. Peki ya ilk 10'da hangi teknoloji şirketleri yer alıyor? Dünyanın en değerli 10 teknoloji şirketini belirlemek için Google Finans'ı referans aldık ve piyasa değeri en yüksek 10 teknoloji şirketini dinamik grafikle aşağıda sizlere sunuyoruz.

Dünyanın en değerli ilk şirketi 623.6 milyar dolar piyasa değeriyle Apple, ikinci sırada 258.38 milyar dolarlık piyasa değeriyle Microsoft geliyor ve üçünü sırada 224.05 milyar dolar ile Googlevar. 

Aşağıdaki grafik üzerinde sarı renkli çubuğun üzerine gelerek ilgili şirketin piyasa değerini -milyar dolar cinsinden- görebilirsiniz.

Dünyanın En Değerli 10 Teknoloji ŞirketiPiyasa Değeri (Milyar Dolar)0200400600800AppleMicrosoftGoogleIBMOracleIntelQUALCOMMCisco SystemsSiemensSAP4 Eylül 2012 - Google Finans Verileri

Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: