Blogger dersleri yazı dizisine ara vermeden devam ediyoruz. Bu sefer anlatacağım eklenti ise şu şekilde; Bu eklenti sayesinde blogunuzda yer alan yazı ve yorum sayısını bu eklenti sayesinde ziyaretçileriniz ile paylaşabiliyorsunuz. Eklentinin renk kodları ile de oynayarak, kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Eklentinin kullanımı çok basit. Kodları, blogunuzun Tasarım kısmından Gadget bölümünün, HTML/JavaScript Ekle kısmından eklemeniz yeterli olacaktır.
Bloggerda toplam yazı ve yorum sayısını göstermek! Blogger dersleri yazı dizisine ara vermeden devam ediyoruz. Bu sefer anlatacağım eklenti ise şu şekilde; Bu eklenti sayesinde blogunuzda yer alan yazı ve yorum sayısını bu eklenti sayesinde ziyaretçileriniz ile paylaşabiliyorsunuz. Eklentinin renk kodları ile de oynayarak, kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Eklentinin kullanımı çok basit. Kodları, blogunuzun Tasarım kısmından Gadget bölümünün, HTML/JavaScript Ekle kısmından eklemeniz yeterli olacaktır.

Aşağıda yer alan kırmızı renkli linkleri, kendinize göre düzenlemeyi unutmayınız.


<script style="text/javascript">
function numberOfPosts(json) {
document.write('Toplam Yazı: <b>' + json.feed.openSearch$totalResults.$t + '</b><br>');
}
function numberOfComments(json) {
document.write('Toplam Yorum: <b>' + json.feed.openSearch$totalResults.$t + '</b><br>');
}
</script>
<font color="black"><script src="http://blogunuzunadi.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=json-in-script&callback=numberOfPosts"></script>
<script src="http://blogunuzunadi.blogspot.com/feeds/comments/default?alt=json-in-script&callback=numberOfComments"></script></font>
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: