Adobe, Adobe Creative Suite ailesinin yeni sürümü Adobe CS6′yı, online lansman yayınıyla tanıttı. Adobe.com.tr’de ürün herkesin hayal edebildiği her şeyi özgürce tasarıma dökebilmesi sloganıyla tanıtılıyor. IŞIK HIZINDA ÇALIŞIYOR Sitede Adobe® Creative Suite® 6 için dijitalmedya geliştirme açısından yepyeni bir deneyim sunarak, ışık hızınd
Adobe, Adobe Creative Suite ailesinin yeni sürümü Adobe CS6′yı, online lansman yayınıyla tanıttı.


Adobe.com.tr’de ürün herkesin hayal edebildiği her şeyi özgürce tasarıma dökebilmesi sloganıyla tanıtılıyor.

IŞIK HIZINDA ÇALIŞIYOR

Sitede Adobe® Creative Suite® 6 için dijitalmedya geliştirme açısından yepyeni bir deneyim sunarak, ışık hızında çalışmanıza ve geniş kitlelere ulaşmanıza olanak tanıyan bir yazılım ifadesi kullanılıyor.
CS6′yla Artık CS uygulamaları AdobeCreative Cloud™ üzerinden sunulabiliyor. Bu hizmet sayesinde, uygulamaları dilediğiniz zaman indirip yükleyebilecek, piyasaya sunulan diğer uygulamalara, yeni özelliklere ve hizmetlere rahatlıkla erişebileceksiniz.

Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: