webtegez.blogspot.com editöründen siz değerli ziyaretçilerimiz için işine yarayacak bir çok web site tavsiyeleri.

Fırsatlı Alışveriş Sitesi

Yakala.co yaşadığınız şehirdeki en gözde mekanlardan, en acayip fırsatları yakalayıp, anında haber veren bir site.Siteye mail adresini ile üye oluyorsunuz  ve fırsatları mail adresinize gönderiyor.İndirimli ürün fırsatlarını siteden gördükten sonra satın alıyorsunuz. Fırsat satın alan kişi sayısı belirtilen limite ulaştığında, gerekli bilgiler size gönderiliyor.Bu şekilde yarı yarıya hatta 1/4 fiyatına bile alış veriş yapabiliyorsunuz.

Kendi Tişört Tasarımını Yap

Tish-o “kendinize özel” tasarımlarınızı veya sunduğumuz binlerce çeşit arasından istediklerinizi giysileriniz üzerinde görmenizi sağlar. Yani duygularınızı, hislerinizi, bazen tepkilerinizi en güzel şekilde yansıtmanıza yardımcı olur. Ve bütün bunları Türkiye’ye yeni getirdiği teknoloji ile doğaya ve sağlığınıza zarar vermeyen ürünler ve boyalar kullanarak yapar.

İş Arama Motoru

Careerjet.com.tr Türkiye için bir iş arama motoru. Tek bir basit arama ile, Careerjet iş arayanlara çeşitli iş kaynaklarından derlediği bütün iş imkanlarına erişim sunmakta. Böylece iş arayanlar çeşitli iş ilanı sitelerine teker teker gidip arama yapma sıkıntısını çekmiyor.

Insofu.com

Değişik bir hediye arıyorsanız insofu.com tam size göre. Çünkü site, kişinin parmak izini alarak, kişiye özel takılar üretiyor. Sitenin ismi ise Zambiya'da bulunan dünyada eşi görülmemiş en değerli zümrüte, bölgede yaşayan halk tarafından "Fil" anlamına gelen Insofu olarak seçilmiş.

EBroşür

Hızla büyüyen alışveriş sektöründe neredeyse her ay yeni bir büyük market açılıyor. Bu tarz alışveriş yerlerinin kendilerine has indirimlerini sunan broşürlerini de takip etmek oldukça zor oluyor.

Kahvaltı Yerleri

Kahvaltı günün en önemli öğünlerinden biri derler. Bu yüzden özellikle haftasonları kahvaltı için dışarıya çıkan insanların sayısı oldukça fazla. Eğer siz de kahvaltı için dışarı çıkmayı düşünenlerdenseniz size güzel bir tavsiyemiz var.

StumbleUpon

Biz size siteleri tanıtıyoruz fakat bazı sitelerin içlerinde gizli kalmış bölümler, resimler, oyunlar bulunuyor. Bunları bulabilmeniz için en büyük yardımcınız kesinlikle Stumble Upon olmalı.

Yazar Kafe

Her ay 500 binden fazla kişinin faydalı ve ilginç içeriklere erişmek için ziyaret ettiği YazarKafe, internet tutkunlarına mobil dünyanın konforunu yaşatacak. HTML 5 adaptasyonu sayesinde, farklı cihazlar için ayrı bir uygulama ihtiyacına gerek kalmaksızın platform bağımsız çalışan YazarKafe mobil uygulaması ile internet dünyasının trendleri tabletlere taşınıyor. Blog yazarlarını binlerce okuyucuya ulaştıran YazarKafe, HTML 5 destekli mobil versiyonu ile şimdi de yazarlarını mobil dünya ile buluşturuyor.
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: