Blizzard şirketi yaptığı bir açıklama ile Battle.net sisteminin hacklendiği haberini verdi ve bazı hesaplara izinsiz erişimin gerçekleştiğini belriten şirket kullanıcılarından parolalarını değiştirmelerini istedi. Açıklamanın devamında bu saldırıdan Çin dışındaki tüm bölgelerin etkilendiğini ve çalınan bilgilerin çoğunlukla Battle.net hesaplarına ait e-mail adresleri olduğu bildirildi.

Blizzard şirketi yaptığı bir açıklama ile Battle.net sisteminin hacklendiği haberini verdi ve bazı hesaplara izinsiz erişimin gerçekleştiğini belriten şirket kullanıcılarından parolalarını değiştirmelerini istedi.

Açıklamanın devamında bu saldırıdan Çin dışındaki tüm bölgelerin etkilendiğini ve çalınan bilgilerin çoğunlukla Battle.net hesaplarına ait e-mail adresleri olduğu bildirildi.

Aynı zamanda Kuzey Amerika bölgesinde bunalra ek bazı bilgilerin çalındığını da belirten şirket yetkilileri bu bilgilerin parolaların kriptolu hali ve gizli soruların cevapları olduğunu belirttiler. Bu çalınan bilgiler ile Battle.net hesabınıza erişilemeyeceğini söyleyen yetkililer ayrıca kredi kartı bilgilerine hiçbir şekilde bir erişimin gerçekleşmediğini duyurdular.

Tüm bu açıklamalara rağmen Battle.net hesabınızın ve aynı parolayı kullandığınız hesapların parolalarını değiştirip önlem almayı ihmal etmeyin.
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: