Auto Club Revolution inceleme : Araba yarışı oyunu severlerin gözde oyunlarından olan NFS World oyunu ile benzer oyun olan bu yarış oyununda değişik ve oldukça ilgi çekici özelliklere şahit olacaksınız. Auto Club Revolution oyununda sizleri çok ama çok eğlenceli yarış aksiyonu sahneleri bekliyor ve özenle hazırlanmış olan yarış arabalarının tadını çıkartma hırsatını sizlere en iyi şekilde sunan bu oyunu oynamanızı tavsiye ediyoruz. Son zamanlarda oyun dünyasında oldukça sık adını duyduğumuz bu oyunda hız konusunda maksimum hız sevilerine ulaştırabilecek olan kaliteli arabalar ile çok heyecanlı ve bir o kadar eğlenceli yarışlarda start almanızı sağlayan bu oyuna hayır diyemeyeceksiniz. İlgi çekici arabalar ve araba donanımları ile sizlere en geniş modifiye dükkanlarına sokacak olan bu oyun tamamen ücretsiz olması sizler açısında çok büyük avantaj sağlayan bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Auto Club Revolution indir
Lisans:Ücretsiz Kurulum Dosyası
Boyut:1 GB
Dil:İngilizce
Kısıtlama:Yok
Üretici:ACR
Güncelleme:07-08-2012
İşletim Sistemi:Windows 95/Xp/7/Vista


Auto Club Revolution inceleme : Araba yarışı oyunu severlerin gözde oyunlarından olan NFS World oyunu ile benzer oyun olan bu yarış oyununda değişik ve oldukça ilgi çekici özelliklere şahit olacaksınız. Auto Club Revolution oyununda sizleri çok ama çok eğlenceli yarış aksiyonu sahneleri bekliyor ve özenle hazırlanmış olan yarış arabalarının tadını çıkartma hırsatını sizlere en iyi şekilde sunan bu oyunu oynamanızı tavsiye ediyoruz. Son zamanlarda oyun dünyasında oldukça sık adını duyduğumuz bu oyunda hız konusunda maksimum hız sevilerine ulaştırabilecek olan kaliteli arabalar ile çok heyecanlı ve bir o kadar eğlenceli yarışlarda start almanızı sağlayan bu oyuna hayır diyemeyeceksiniz. İlgi çekici arabalar ve araba donanımları ile sizlere en geniş modifiye dükkanlarına sokacak olan bu oyun tamamen ücretsiz olması sizler açısında çok büyük avantaj sağlayan bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.
Auto Club Revolution oyununda muhteşem yarış arabalarının yanı sıra olağan üstü geliştirilmiş yarış pistleri çok büyük heyecana sizleri yaşatacaktır. Oyunda en detaylu pusula harita göstergesi dahi bulunması sizlerin yarış esnasında çok işne yaracak ve inanılmaz hızlarda size birebir eşlik edebilecek olan bu oyun haritası aynı zamanda sizi en kısa yoldan finish noktasına götürebilecektir. Online araba yarış oyunu oynayan oyun severlere tavsiyemiz olan bu mükemmel oyunun Auto Club Revolution oyunu indirme sayfamızı hizmetinize sunuyoruz. İyi eğlenceler dileriz.



Yanız Dikkat: Linkeri görebilmeniz için üye olmalısınız. Üye değil veya giriş yapmadan linke tıklarsanız sizi giriş yapma sayfasına yönlendirecektir. Oradan üye olmanız gerekmektedir. Üye olduktan sonra linklerin hepsini görebilirsiniz.

Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: