Ebru Polat Kimdir.? Ebru Polat kimdir nereli kaç yaşında.? Ebru Polat yaşı boyu kilosu doğum tarihi hakkında bilgi.?

Ebru Polat Kimdir.?

Ebru Polat kimdir nereli kaç yaşında.?

Ebru Polat yaşı boyu kilosu doğum tarihi hakkında bilgi.?



Filiz Sarıkaya veya tanınan adıyla Ebru Polat pop müzik şarkıcısıdır Gerçek mesleği avukatlıktır. Doğu Akdeniz Hukuk fakültesi mezunudur. Ebru Polat iki yıl boyunca Londra’da Müzik Eğitimi ve Şan dersleri aldı.Güzel fiziği ve sesiyle dikkat çekmeye başladı. 2008 yılında Çok Geç adlı maxisingle’ını yayınladı.

Ebru Polat Seni Yerler şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı. 2009 yılında da Kalp Ayazı” isimli albümünü çıkardı.Albümün çıkış şarkısı Serdar Ortaç imzalı İnanamıyorum olmuştur. Ama albümde en dikkat çeken şarkı Sezen Aksu imzalı “Seni Aldattım” şarkısı olmuştur. Ardından Serdar Ortaç parçası olan Kalp Ayazını kliplendirdi ve Kalp Ayazı albümünün son videoklibi Fettah Can imzalı Aşk Bitti oldu. Ebru Polat Şuan Londra’da yeni albüm hazırlıklarını sürdürmektedir. Yeni albümünün ilk single ı olan Mutlu Ol Yeter i Eylül ayında yayınlamış ve kliplendirmiştir.

Ebru Polat 2008 yılından beri adam olun ile birliktelikleri vardır.2009 yılında Kalp Ayazı albümünü çıkartmıştır.1 yıl ara verdikten sonra 2011 yılında Olanlar Oldu teklisini çıkartmıştır.2012 yılının Nisan ayında “Kaçın Kurasıyım” isimli maxi single çıkartmıştır.

Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: