3 farklı üyelik tarzı ile kolay kullanımı, basit ve anlaşılır web arayüzü ile çoğu kişinin tercihlerinden biri olan destek/ticket scriptidir opensupports. Üyelik tarzları; kullanıcı, yetkili ve yöentici’dir. Yani isteiğiniz kişileri scripte yetkili ve/veya yönetici

 3 farklı üyelik tarzı ile kolay kullanımı, basit ve anlaşılır web arayüzü ile çoğu kişinin tercihlerinden biri olan destek/ticket scriptidir opensupports. Üyelik tarzları; kullanıcı, yetkili ve yöentici’dir. Yani isteiğiniz kişileri scripte yetkili ve/veya yönetici yaparak sizin yardımcınız olabilir kullanıcı olan yani size destek talebi açmak isteyen kullanıcılarınıza yardım edebilirler.

 Scriptin dili ne yazık ki “İngilizce“dir. Tamamıyla açık kaynak kodlu bir script olduğu için “Türkçe” diline çevirebilirsiniz. Yalnız şunuda söylemeliyim ki bu scriptte çoklu dil desteği bulunmamaktadır. Yani dilleri değiştirmek isterken o yazının bulunduğu dosyalara tek tek girip değiştirmeniz gerekmektedir. Ama sakın korkmayın. Zaten değiştirmeniz gereken 3-5 dosya bulunmaktadır. Yani öyle çok dosya yok sizi yoracak şekilde.

 Eğer PHP dilinden ve script editlemeden az bir şey anlıyorsanız ufak bir çalışmanızla kendi çoklu dil eklentinizi yazıp scripte uyarlayabilirsiniz. Bu script hakkında en ufak bir sorunuz veya isteğiniz olursa aşağıdan yorum ile belirtirseniz size daha iyi yardımcı olmaya çalışacağım.

 Her scriptte yaptığım gibi bu script içinde bir kurulum videosu çektim. Yazının sonunda izleyebilirsiniz. Fakat ben gene kurulumu ufakta olsa yazılı olarak belirttim.

 Script Kurulumu:
  1. Tüm dosyaları sunucunuza attıktan sonra aşağıdaki dosyalara ve dizinlere yazma izini (CHMOD 777) veriniz. Eğer CHMOD izin ayarını vermeyi bilmiyorsanız buraya göz atabilirsiniz.
    /
    /install.php
    /install2.php
    /files/
  2. Daha sonra “www.siteadresiniz.com/install.php” ile bağlanıp web sitenizin kurulumunu tamamlayınız.
 Script RAR Şifresi: webtegez.blogspot.com
 Kurulum Videosu:


Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: