2005 yılında dizüstü bilgisayar satışına başlayan teknolojikapinda.com uzun yıllar içinde edindiği tecrübesi ile kullanıcıların beklentilerini karşılayabilecek
2005 yılında dizüstü bilgisayar satışına başlayan teknolojikapinda.com uzun yıllar içinde edindiği tecrübesi ile kullanıcıların beklentilerini karşılayabilecek nitelikte ürünleri piyasa fiyatlardan çok daha uygun fiyatlarla satışa sunmaktadır. Asus, dell, lenovo gibi başlıca dizüstü bilgisayar markaların tüm modellerini bulabileceğiniz teknolojikapinda.com’da kapıda nakit ödeme, havale/eft ve kredi kartı ile ödeme seçenekleri mevcuttur. Satışını yapılan tüm ürünler orjinal ambalajında kapalı sıfır kutu olarak gönderilmekte olup, markaları tarafından en az iki yıl yetkili servis garantilidir. 

www.teknolojikapinda.com
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: