2015
no image
En yeni konular, en gücel haberler. En son çıkan internet haberleri. Oyun haberleri. Hepsi webtegez.blogspot.com'da..
2005 yılında dizüstü bilgisayar satışına başlayan teknolojikapinda.com uzun yıllar içinde edindiği tecrübesi ile kullanıcıların beklentilerini karşılayabilecek nitelikte ürünleri piyasa fiyatlardan çok daha uygun fiyatlarla satışa sunmaktadır. Asus, dell, lenovo gibi başlıca dizüstü bilgisayar markaların tüm modellerini bulabileceğiniz teknolojikapinda.com’da kapıda nakit ödeme, havale/eft ve kredi kartı ile ödeme seçenekleri mevcuttur. Satışını yapılan tüm ürünler orjinal ambalajında kapalı sıfır kutu olarak gönderilmekte olup, markaları tarafından en az iki yıl yetkili servis garantilidir. 

www.teknolojikapinda.com
En yeni konular, en gücel haberler. En son çıkan internet haberleri. Oyun haberleri. Hepsi webtegez.blogspot.com'da..
Kadıköy Otobüs Seferinde Çılgınca Dans Eden Çocuk


  Kadıköy otobüs seferinde çılgınca dans eden bu genç görenleri şaşkına çeviriyor. Olabildiğince izlemesi zevkli bir video eğlenceli komikli bi video :) Şaka bir yana çocuk iyi dans ediyor :)

 Artık kulağında taktığı kulaklıktan hangi müziği dinliyorsa, nasıl bir performansa kavuşmuşsa kayışları kopuyor ve kendini kaybediyor :)

İlgili: Kadıköy Otobüs Seferinde Çılgınca Dans Eden Çocuk
En yeni konular, en gücel haberler. En son çıkan internet haberleri. Oyun haberleri. Hepsi webtegez.blogspot.com'da..
 Animate.css vardı. Belki aramızda duymayanlar vardır. Onlar için hemen buraya tıklamasını istiyorum. Ben bunu kısacası açıklamak istersem web sitenizde istediğiniz bir resmi, yazıyı veya objeyi çok güzel çok iyi çeşit çeşit şekillerle döndürüp müşterilerinize çok güzel bir hava katmalarını sağlayabilirsiniz. İçinde onlarca hareketler bulunmakta.

 İşte bu göstereceğim şeyde bu Animate.css ile tam bir uyumlu olarak yapılmış. Zaten yapan kişi aynı olduğu için :) Çok farklı ve çok şaşırtıcı hareketler bulunmakta.

 Ben gördüğüm bu kullanan kişiler çoğunlukla web sitelerinin logolarında kullandıklarını gördüm.

 Merak ettiyseniz, demosuna ve indirme linkine bakmak için buraya tıklayınız.
En yeni konular, en gücel haberler. En son çıkan internet haberleri. Oyun haberleri. Hepsi webtegez.blogspot.com'da..

  Özgecan Aslan’ın tecavüz ve cinayete kurban gitmesi, çok gerilere attığımız taciz ve tecavüz hatıralarımızla yüzleştirdi. Türkiye’de kadın olmanın zorluklarının yalnızca 30 tanesini paylaşmaya karar verdik… Ne yazık ki hepsi çok bilindik, çok tanıdık ve çok yakın… 
  1. Bir erkeğin elinden farklı bir erkeğin eline geçersin. 
     Ailenden farklı bir evde yaşaman, ancak farklı bir erkeğin eline teslim olmanla mümkün olur çoğu zaman…
  2. Ayakkabı bağcığını bağlamaya çekinirsin.
     Ayakkabının bağcığı çözüldüğünde üzerine basıp düşeceğini bilsen bile eğilip bağlamaya korkarsın…
  3. Evde biri var gibi davranırsın. Su, yiyecek siparişi verdiğin zaman kargo görevlisi geldiği zaman, evde biri varmış gibi davranırsın, bilhassa da bir erkek varmış gibi…
  4. Biber gazı taşımak zorunda kalırsın.
     Günün herhangi bir zamanında başına ne gelebileceğini bilmediğin için biber gazı taşımak zorunda kalırsın.
  5. Çocukların için korkarsın.
     Şayet bir anne isen, evlatlarının tacize uğramasından korkar; o canavarların kız/erkek çocuğu ayırmadığını bilirsin…
  6. Tenha yerlerde yürümezsin.
     Gündüz saati dahi tenha yerlerde yürümekten korkarsın. Çevrende seni koruyacak bir insan ararsın.
  7. Tuniğini çekiştirirsin.
     Tayt üzerine uzun tunik giydiğinde bir şekilde yukarı çıkarsa, biri görür de taciz eder korkusuyla çekiştirirsin.
  8. Taş uzaktan gelmez
     Tacizcinin, tecavüz genelde yakından olur: akraba, komşu, aile dostu… En acısı da öz baban ya da erkek kardeşindir.
  9. Şükretmekten utanırsın
     Hiçbir hasar görmeden evine geldiği zaman “çok şükür bugün başıma bir şey gelmedi” derken, o an başına bir şey gelen kadınları düşünür, utanırsın.
  10. Konuşmaktan, söylemekten korkarsın
     Tacize, tecavüze maruz kaldığını söylemekten korkarsın. zira seni suçlayacaklarını, döveceklerini, dışlayacaklarını düşünürsün ve genel olarak bunda haksız değilsindir.
  11. Herkesin hikayesi olduğunu bilirsin
     Annenin, kardeşinin, en yakın dostunun, öğretmeninin, şu an bu haberi hazırlayan editörün… Herkesin bir taciz hikayesi olduğunu bilirsin.
  12. Yürüyüş yapamazsın
     “Sağlığım için yürüyeyim” diyerek yola çıkarsın; en seçkin semtinden en kırsal bölgesine kadar yol süresince taksiciler korna çalar, birileri laf atar, göz süzer.
  13. Maalesef özümsersin
     Gözle, elle, sözle taciz edilmeye o derecede alışırsın ki metrobüste bacağına değen el, eskisi kadar şaşırtmaz. özümsersin.
  14. Erkeklerden nefret edersin
     Tümünü aynı teraziye koymanın doğru olmadığını bilirsin fakat sana ve öbür kadınlara bunları yaşattıkları amacıyla tüm erkeklerden tiksinirsin.
  15. Terapiste gidersin
     Öz baban tecavüz eder, dayın taciz eder, öğretmenin tecavüz eder... Terapiste gidersin, kendini iyileştirmek istersin.
  16. Suçu kendinde ararsın
     Seneler süresince oraya gitmeseydim, dışarı çıkmasaydım, yalnız kalmasaydım diyerek her seferinde suçu kendinde ararsın.
  17. Kime sığınacağını bilemezsin
     Polise gitsen başından atar, savcıya gitsen iyi halden indirim yapar; derdini anlatamazsın.
Kadına Şiddet
  1. Muz yiyemezsin
     Esasında yalnızca bir meyve olan muz, erkeklerin aklına farklı şeyler getirdiği amacıyla dışarıda muz yiyemezsin ya da evin içerisinde bir akrabanın yanında…
 Tamamını Okumak İçin >> http://www.nevereyim.com/blog/Gundem/Turkiye-39-de-Kadin-Olmanin-Zorluklari/111/
En yeni konular, en gücel haberler. En son çıkan internet haberleri. Oyun haberleri. Hepsi webtegez.blogspot.com'da..

Günümüzde boşanma davaları ne yazık ki çok sık görülmeye başlandı. Evliliği kurtarmanın 7 yolunu makalemiz de boşanmanın önüne geçmek amacıyla yapılması gerekenlere yer verdik.
Evliliği Kurtarmanın Yolları
 Evlilik yaşamında iyi bir iletişim çok mühimdir.
 Eşinizin sevdiği ve sevmediği şeyleri bilin.
 Hoşlanmadığı kötü şeyleri yapmayın.
Evliliği Kurtarmanın Yolları
 Birbirinize vakit ayırın.
 Gözden uzak gönülden de ıraktır.
 Birlikte neşeli zaman geçirmek evliliği boşanmaktan koruyan sigortadır.

Tamamını Okumak İçin >> http://www.nevereyim.com/blog/Ask-ve-iliskiler/Evliligi-Kurtarmanin-Yollari/112/
En yeni konular, en gücel haberler. En son çıkan internet haberleri. Oyun haberleri. Hepsi webtegez.blogspot.com'da..
En Ucuz Uçak Bileti Almanın Yolu

 Coşkun Sabah misali Anılar diyerek bu yazıya başlamak istiyorum. Malum o video artık bir uçak reklamı haline geldi :)

 Sanal alemde milyarlarca internet siteleri bulunmakta. Bunların içinde uçak biletleri kategorisinde binlerce site mevcuttur. Ancak bu binlerce sitenin nerdeyse yarısı kandırmaca, insan tuzağına düşürülmüş siteler olarak kullanılmaktadır. Hele şu dönemler de e-ticaret tarzı sitelere fazla güvenimiz olmamakta, kendi güvenliğimiz için.

 Diğer yazılarımda da olduğu gibi bu yazımda da sizler için en iyi olabilecek siteleri sizlere sunup, siteyi çok iyi bir şekilde tanıtmak istedim. Böylelikle gezdiğimiz sitelerin nasıl bir site olduğunu anlayabiliriz.

 İnanın ki ben de uçak bileti veya başka ihtiyacım için bir çok güvenilir ve kaliteli bir e-ticaret sitesini saatlerce arıyorum, kendi yaptığım istatistiklere göre veya başka webmaster arkadaşlarımın bilgisi ve yaptığı alış-verişe göre o sitenin güvenilir & kaliteli olup olmadığını anlayabiliyorum.

 İşte tamda burada benim en çok arayıp sonunda uygun ve kaliteli bulduğum bir uçak bileti satılan sitelerden bir tanesini önermek istiyorum. Belki şuan bir uçak bileti alma ihtiyacı duymayabilirsiniz ama aklınızda kalmasını çok çok tavsiye ederim. Yeni açılmış olan ancak kalite ve güvenilir konusunda gerçekten çok iyi olan bir site olduğunu bilmenizi isterim. Müşteriler bakımından bir çok şey düşünülüp tasarlanmış olarak bizlere sunulmuş bir sitedir. Ben ve bir tanıdığım bakımından çok hoşumuza giden bir site haline geldi.

 Yaz geldi diyelim ve çok iyi bir tatil için aklımızda gidip eğlenecek bir yer yok diyelim. İşte en güzel yeride burası. Sitenin ana sayfasında editörler tarafından önerilen, gidip gezip eğlenebileceğimiz veya eğlenemeceğimizi gerçekten çok rahat bir şekilde anlayabiliyoruz.

 Tahminen herkesin güvenip satın aldığı bir site illaki vardır. Ama kararsız olup veya başka güvenilir bir uçak biletleri satan bir firma arayanlar için gerçekten çok ideal ve önerdiğim bir site olduğunu belirtmek isterim.

 Mesela antalya uçak bileti için veya izmir uçak bileti için o gideceğiniz yerler hakkında ufak bilgiler öğrenip istediğiniz zaman anında uçak biletini kesebileceğiniz çok hızlı bir sitedir.

 Siteye gitmek için: www.ucakbileti.com.tr