Microsoft Türkiye, 112 ülke arasında üçüncü kez 'yılın ülkesi' seçilerek bir ilke imza attı. Microsoft CEO'su Ballmer, "Türkiye şampiyonluğa alıştı" dedi.
Microsoft Türkiye, 112 ülke arasında üçüncü kez 'yılın ülkesi' seçilerek bir ilke imza attı. Microsoft CEO'su Ballmer, "Türkiye şampiyonluğa alıştı" dedi.
Microsoft'un Dünya Yıldızı Yine Türkiye

 Dünya yazılım devlerinden Microsoft'un, her yıl 112 ülke arasında düzenlediği "yılın ülkesi" yarışmasını üçüncü kez Microsoft Türkiye kazandı. Microsoft'un bulunduğu ülkelerdeki müşteri memnuniyet endekslerinin yükselmesi, hızlı büyüme oranları, geliştirilen etkin stratejiler, çalışan memnuniyeti ve ülke ekonomisinin gelişimine yaptığı katkılar gibi kriterler baz alınarak değerlendirildiği yarışmada, Microsoft Türkiye son dört yıl içerisinde üçüncü kez "yılın ülkesi" ünvanını kazandı. Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, şampiyonluk kupasını Atlanta'da düzenlenen törenle Microsoft CEO'su Steve Ballmer'ın elinden aldı. 16 binden fazla Microsoft çalışanının katıldığı ödül töreninde, Microsoft Türkiye'nin göstermiş olduğu üstün performansla her geçen yıl daha da öne çıktığına dikkat çeken Microsoft CEO'su Steve Ballmer yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Microsoft Türkiye şampiyonluğa alıştı. 400 çalışanı ve 11 bini aşkın iş ortağıyla Microsoft Türkiye gerçek bir başarı öyküsü yazıyor. Türkiye, dinamik ve yüksek girişimcilik ruhuyla küresel ekonomik büyüme liginde Çin, Brezilya, Meksika, Rusya ile yarışan bir ülke."


"Hayal Gerçek Oldu "


Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, tören sonrasında yaptığı değerlendirmede "Hayal gerçek oldu. Bu hepimizin başarısı. Şirketimizin bu ödülü 2'si üst üste olmak üzere 4 yılda 3 kez almış olması her şeyden önce Türkiye'nin bilişim teknolojileri alanında yakaladığı ivmenin bir göstergesidir" dedi. Microsoft Türkiye'nin bu başarısında 2013'teki yüzde 22'lik büyümesi en önemli etken oldu.
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: