Efsane program neredeyse bir kuşağı yetiştirmişti...
Efsane program neredeyse bir kuşağı yetiştirmişti...
MSN Messenger Pazartesi Bitiyor! Bir Devrin Sonu!

 Microsoft'un 13 yıllık geçmişi olan anlık mesajlaşma uygulaması Windows Live Messenger kullanıcılarına veda ediyor. MSN kullanıcıları pazartesi gününden itibaren "@outlook.com hesaplarından Skype 6.0 ile oturum açabilecek. Artık bu tarihten sonra hiç kimse bir daha MSN programını kullanamayacak.


RAKAMLARLA MESSENGER


1999 Yılı

Microsoft MSN’yi bundan 14 yıl önce 1999 yılında kullanıma açmıştı.

350 Milyon Kullanıcı

MSN’nin dünyada 350 milyon kullanıcısı bulunuyor

4. Ülkeyiz

Türkiye MSN kullanan dördüncü ülke konumunda bulunuyor.

20 Milyon Türk

Türkiye’de hem Hotmail hem de MSN kullanan kişi sayısı 20 milyon


Skype’ye Geçiş İçin Bu Adımları Uygulayın! 

 Öncelikle Skype programını bilgisayarınıza yüklemeniz gerekiyor. Skype’ın mevcut üyelik haricinde Microsoft Hesabı ve Facebook olmak üzere iki alternatif oturum açma seçeneği bulunuyor.

 Sizin yapmanız gereken ise sağ üstte yer alan Microsoft Hesabı seçeneğine tıklayarak karşınıza çıkan “oturum açma” ekranından Windows Live Messenger hesap bilgilerinizle girişinizi tamamlamak.

 Microsoft hesabınızla Skype’a giriş yaptıktan sonra önünüzde iki seçenek bulunuyor.

 Skype üyeliğiniz bulunuyorsa, Windows Live Messenger hesabınızla birleştirmek için soldaki “Bir Skype hesabım var” seçeneğine tıklayarak kullanmaya başlayabilirsiniz..
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: