Microsoft’un resmi Office blog sayfasından yapılan bir açıklama ile Outlook servisinin beta döneminin sona erdiği duyuruldu.
 Microsoft’un resmi Office blog sayfasından yapılan bir açıklama ile Outlook servisinin beta döneminin sona erdiği duyuruldu.
Outlook'un Önizleme Dönemi Sona Erdi.!

 Microsoft yeni e-mail servisi Outlook’u geçtiğimiz yılın ağustos ayında önizleme izleme ismi altında hizmete sokmuştu. Şimdilik hizmet vermeye devam eden ve pek çok internet kullanıcısının ilk e-mail adreslerini aldığı Hotmail servisi ise yaz aylarında yürürlükten kalkacak. Eğer  @hotmail.com uzantılı bir hesaba sahipseniz korkmanız gereken bir şey yok, zira tüm eski hotmail kullanıcılarının hesapları, ayarları ve klasörleri olduğu gibi Outlook arayüzüne taşınacak.

 Microsoft tarafından aynı duyuru içerisinde belirtilen bir diğer ayrıntı ise hizmetin 60 milyon aktif kullanıcıya sahip olduğu. Ayrıca bu kullanıcıların üçte brinin Gmail servisinden vazgeçerek Outlook kullanmaya başladığı da verilen bilgiler arasında.

 Şirket, daha fazla kullanıcı çekmek için önümüzdeki dönemde büyük çapta bir reklam kampanyasına girişmeyi de planlıyor.
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: