Photo to Cartoon sizlere resimlerinizi karikatürlere çevirme olanağı sağlayan güzel bir programdır. Photo to Cartoon ile çok farklı görüntüler elde edecek ve çok hoşunuza gidecek. Bizler sizlere Photo to Cartoon programı ile elde edilmiş örnek bir kaç resim veriyoruz. Bu resme bakarak resmin karikatüre çevrilmesi olayını daha güzel anlayacaksınız. Photo to Cartoon alanında çok başarılı bir programdır.

Dosya Boyutu: 5.9 MB

Program Dili: İngilizce

RAR Şifresi: webtegez.blogspot.com

Crack: Mevcut

Sürüm: Tam Sürüm

Serial: Mevcut

Dosya Türü: .exe (Setup)




 Photo to Cartoon sizlere resimlerinizi karikatürlere çevirme olanağı sağlayan güzel bir programdır. Photo to Cartoon ile çok farklı görüntüler elde edecek ve çok hoşunuza gidecek. Bizler sizlere Photo to Cartoon programı ile elde edilmiş örnek bir kaç resim veriyoruz. Bu resme bakarak resmin karikatüre çevrilmesi olayını daha güzel anlayacaksınız. Photo to Cartoon alanında çok başarılı bir programdır.

 Fotoğraflardan karikatür ve çizim oluşturan bir uygulama. Size veya arkadaşlarınıza ait fotoğrafları komik karikatür veya harika çizimleri dönüştürebilirsiniz. Sonuçları ise website, blog veya forumlarda yayınlayıp arkadaşlarınıza sürpriz yapabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olmasına rağmen profesyonel sonuçlar ortaya çıkarır.

Özellikler:
- Kullanımı kolay
- Tüm popüler formatları destekler
- Profesyonel sonuçlar ortaya çıkar
- Teknik bilgi gerektirmez

Program İçi Resimleri:








Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: