WebteGez Forum Sitemiz Açıldı.! Evet arkadaşlar. Sonunda her şeyi tamamladık ve webtegez.com.nu uzantılı webtegez forum sitemizi açmış bulunmaktayız. Bu son zamanlarda büyümekte hızlanmaya başladık ve bizde bu işi ciddiyete alarak bir şeyler yapmamızı düşündük ve forum sitemizi sizlere açmış bulunmaktayız.
WebteGez Forum Sitemiz Açıldı.!

 Evet arkadaşlar. Sonunda her şeyi tamamladık ve webtegez.com.nu uzantılı webtegez forum sitemizi açmış bulunmaktayız. Bu son zamanlarda büyümekte hızlanmaya başladık ve bizde bu işi ciddiyete alarak bir şeyler yapmamızı düşündük ve forum sitemizi sizlere açmış bulunmaktayız.

Hepinize Teşekkürler... 

 Sizlerin destekleriniz sayesinde büyüdük, sizlerin sayenizde de büyümeye devam ediyoruz. WebteGez ailesi olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz.

WebteGez Forum Sitesine Gitmek İçin Buraya Tıklayınız.
-
WebteGez Yöneticileri
-
WebteGez Blog (Blog Sitemiz)
WebteGez Forum (Forum Sitemiz)
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: