webtegez.blogspot.com web sitemiz gün geçtikçe kat kat popülerleşmeye devam etmektedir. Bizde bunun farkına varıp artık ciddi adımlar atmayı ve işimizi büyütmeyi planladık. Sizin destekleriniz sayesinde hızlı bir şekilde büyük bir aile olmaya başladık. Buda bizi büyük sorumluluklar altına girmemizi, web sitemiz konusunda ciddi olmamızı belirtti. Ayreten webtegez.blogspot.com yöneticileri olarak amacımızı web sitemizi büyütüp daha iyi yerlere getirmek olarak belirledik. Bunun için web sitemiz ile ilgili ücretsiz host ve domainlerden yararlanıp bir forum sitesi kurmaya karar aldık.




 webtegez.blogspot.com web sitemiz gün geçtikçe kat kat popülerleşmeye devam etmektedir. Bizde bunun farkına varıp artık ciddi adımlar atmayı ve işimizi büyütmeyi planladık.

  Sizin destekleriniz sayesinde hızlı bir şekilde büyük bir aile olmaya başladık. Buda bizi büyük sorumluluklar altına girmemizi, web sitemiz konusunda ciddi olmamızı belirtti. Ayreten webtegez.blogspot.com yöneticileri olarak amacımızı web sitemizi büyütüp daha iyi yerlere getirmek olarak belirledik. Bunun için web sitemiz ile ilgili ücretsiz host ve domainlerden yararlanıp bir forum sitesi kurmaya karar aldık.

 Maddi ve manevi imkanlarımız ücretli host ve domainlere yetmediği için ücretsiz yollara başvurmayı sağladık. Ama işimizi ileride bu sorunu çözüp ücretli bir web siteye taşınacak şekilde ayarlayacağız.

 Eğer sizlerde bizlere destek verirseniz büyümemizi sağlayabilirsiniz.

 Ayreten forum sitemize, moderatörlar, konu yardımcıları, bölüm yardımcıları gibi güvenilir elemanlar seçip alacağız. Şimdiden arkadaşlarımız için katılım formu oluşturmaya başladık ve en kısa zamanda forum sitesinden önce yayınlayacağız. Katılım formunu en kısa zamanda doldurup bize göndermenizi öneririz. Çünkü ilerleyen zamanlarda yönetici yardımcıları seçildiği zaman sizin seçilme hakkınız olmayabilir.

 Destekleriniz için çok teşekkürler.
--
 webtegez.blogspot.com yöneticileri
--
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: