S.A. Arkadaşlar. Bugün size Visual Studio Program Crack Yapmasını Öğreteceğim. Normalde herkes internetten Visual Studio programını indirir kurar, 90 gün sonra deneme sürümü biter ve bizden serial key(product key) ister. Bizde gider Visual Studio programı için internette serial key arar dururuz. Ama artık serial key aramaya hiç gerek yok. Serial Key'siz direk yoldan hiç bir program indirmeden bu sorunu ortadan kaldırabiliyoruz. Nasıl mı.? Yazılı Anlatım: 1) Başlat > Çalıştır > regedit Arkadaşlar ilk olarak başlat butonuna ve ardından çalıştır butonuna tıklayıp metin yazma alanına regedit yazın ve klavyenizin "Enter" tuşuna veya çalıştır bölümünde "Tamam" butonuna tıklayınız. 2) HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Wow6432Node > Microsoft > VBExpress > 9.0 > Registration (Bu Registration Klasörünü Silin..) Daha sonra karşınıza bir ekran gelecektir. Bu ekranda size yukarıda gösterdiğimiz yolla gerekli "Registration" klasörüne ulaştıracağız. Bu "Registration" klasörünü bulduktan sonra Mouse ile üzerine tek sol tık yapıp ardından klavyenizden "Delete" tuşuna ardından "Evet" butonuna basarak siliniz veya mouse ile üzerinde tek sağ yapıp arından "Sil" yazısına tıklayıp ve tekrar "Evet" butonuna basarakda silebilirsiniz. 3) Hayırlı Olsun.! Ve işte artık işimiz tamamdır. Artık Visual Studio programınızı ömür boyu sıkıntısız bir şekilde product key uyarısı almadan gönül rahatlıyığla kullanabilirsiniz. 4) Yorumda bir teşekkürü çok görmezsiniz inşallah. 5) Kısa süre sonra resimli ve videolu olarakta size sunacağız.
 S.A. Arkadaşlar.
Bugün size Visual Studio Program Crack Yapmasını Öğreteceğim.

Normalde herkes internetten Visual Studio programını indirir kurar, 90 gün sonra deneme sürümü biter ve bizden serial key(product key) ister. Bizde gider Visual Studio programı için internette serial key arar dururuz. Ama artık serial key aramaya hiç gerek yok. Serial Key'siz direk yoldan hiç bir program indirmeden bu sorunu ortadan kaldırabiliyoruz. Nasıl mı.?

Yazılı Anlatım:

1) Başlat > Çalıştır > regedit
Arkadaşlar ilk olarak başlat butonuna ve ardından çalıştır butonuna tıklayıp metin yazma alanına regedit yazın ve klavyenizin "Enter" tuşuna veya çalıştır bölümünde "Tamam" butonuna tıklayınız.

2) HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Wow6432Node > Microsoft > VBExpress > 9.0 > Registration (Bu Registration Klasörünü Silin..)
 Daha sonra karşınıza bir ekran gelecektir. Bu ekranda sizi yukarıda gösterdiğimiz yolla gerekli "Registration" klasörüne ulaştıracağız.
 Bu "Registration" klasörünü bulduktan sonra Mouse ile üzerine tek sol tık yapıp ardından klavyenizden "Delete" tuşuna ve daha sonra "Evet" butonuna basarak siliniz veya mouse ile üzerinde tek sağ yapıp ardından "Sil" yazısına tıklayıp ve tekrar "Evet" butonuna basarakda silebilirsiniz.

3) Hayırlı Olsun.!
 Ve işte artık işimiz tamamdır. Artık Visual Studio programınızı ömür boyu sıkıntısız bir şekilde product key uyarısı almadan gönül rahatlıyığla kullanabilirsiniz.

4) Yorumda bir teşekkürü çok görmezsiniz inşallah.

5) Kısa süre sonra resimli ve videolu olarakta size sunacağız.

Resimli Anlatım: (Tam Ekran İçin Resimlerin Üzerine Tıklayabilirsiniz)













Bu Kadar :)
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

16 comments:

  1. çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. çok sağolun yaptım ve oldu ,

    YanıtlaSil
  3. Eyv. Kardeş işe yaradı saol

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. önemli değil ne demek. yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)

      Sil
  5. artık işe yaramıyor anlaşılan.regedit>HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > Microsoft > VBExpress >ve burada 9.0 yerine 10.0 ona giriyorum>yok

    .regedit>HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > Microsoft >virsual stüdyodaki 10.0 da regis buldum onu sildim bakalım ne olcak

    YanıtlaSil
  6. adamsın çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. vsisual stodio 2015 için ne yapıyoruz?

    YanıtlaSil
  8. İşe yaramadı maalesef halen aynı hata çıkıyor.

    YanıtlaSil