IŞIK YENERSU'NUN 10 KASIM FOTOĞRAFI SOSYAL PAYLAŞIMDA REKOR YAPTI Ünlü Tiyatro sanatçısı Işık Yenersu'nun bu gün saat 09.05 'te Cihangirde çektiği 10 Kasım saygı duruşu fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde en çok paylaşılan fotoğraf oldu. Cihangir'de bulunan ve Deprem Güçlendirme çalışması yapılan Cihangir İlköğretin Okulu saat 09.05 geçe sirenlerle birlikte işi bırakıp saygı duruşunda bulunan iki inşaat işçisi için yüzlerce güzel mesaj atıldı.
 IŞIK YENERSU'NUN 10 KASIM FOTOĞRAFI SOSYAL PAYLAŞIMDA REKOR YAPTI
Ünlü Tiyatro sanatçısı Işık Yenersu'nun bu gün saat 09.05 'te Cihangirde çektiği 10 Kasım saygı duruşu fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde  en çok paylaşılan fotoğraf oldu.
 Cihangir'de bulunan ve Deprem Güçlendirme çalışması yapılan Cihangir İlköğretin Okulu saat 09.05 geçe sirenlerle birlikte işi bırakıp saygı duruşunda bulunan iki inşaat işçisi için yüzlerce güzel mesaj atıldı. 

Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: