Free ISO Creator ile klasörlerinizden veya CD/DVD'den .iso uzantılı dosyalar oluşturabilirsiniz. Alt klasörleri ile birlikte belirlediğiniz bir dosyayı ücretsiz bir şekilde iso formatına dönüştürebilen bu program ile artık düzenli bir şekilde yedeklerini almak istediğiniz dosyaları saklayabileceksiniz. CD/DVD'den sabit diskinize direkt olarak ISO dosyaları oluşturup yedekler alabilirsiniz. Bu sayede CD/DVD kullanmanıza artık gerek kalmaz. CD veya DVD takıp çıkartmaktan yorulduysanız bu ücretsiz program ile tüm CD/DVD içeriğinizi ISO formatında kaydedebilirsiniz.
RAR Şifresi: webtegez.blogspot.com
Resmi Tam Boyut Olarak Görmek İçin Resmin Üzerine Tıklayın. Bir reklam sayfasından sonra tam boyut olarak gösterilecektir.
Ücretsiz ISO Yaratıcı

Free ISO Creator ile klasörlerinizden veya CD/DVD'den .iso uzantılı dosyalar oluşturabilirsiniz. Alt klasörleri ile birlikte belirlediğiniz bir dosyayı ücretsiz bir şekilde iso formatına dönüştürebilen bu program ile artık düzenli bir şekilde yedeklerini almak istediğiniz dosyaları saklayabileceksiniz. CD/DVD'den sabit diskinize direkt olarak ISO dosyaları oluşturup yedekler alabilirsiniz. Bu sayede CD/DVD kullanmanıza artık gerek kalmaz.
CD veya DVD takıp çıkartmaktan yorulduysanız bu ücretsiz program ile tüm CD/DVD içeriğinizi ISO formatında kaydedebilirsiniz.

Yanız Dikkat: Linkeri görebilmeniz için üye olmalısınız. Üye değil veya giriş yapmadan linke tıklarsanız sizi giriş yapma sayfasına yönlendirecektir. Oradan üye olmanız gerekmektedir. Üye olduktan sonra linklerin hepsini görebilirsiniz.
RAR Şifresi: webtegez.blogspot.com
Batuhan Pol

Batuhan P.

12'li yaşlarda tanıştığım bu sektöre şuanla beraber olmak üzere 10 yıldır sürdürmekteyim. Küçük yaşlarda milyonların girdiği projeler yapsamda çocukluk aklım ve imkanlar dolayısıyla erken biten maceralar oldu. Şimdi ise yerlerinde başkaların yaptığı projeler var. Yoksa bende milyoner olurdum heralde :)

Post A Comment:

0 comments: